EGAL-TEAM Kft. | 2017.11.23
Facebook E-mail
/

Hány főre: 4

Elkészítési idő: 90

Nehézségi fokozat: közepes

Hozzávalók

Elkészítés:

A tészta összetevőiből kelt tésztát dagasztunk, kb. 30-40 percet kelesztjük. Ezután hosszú kígyót formázunk belőle, és kb. 2 cm vastag szeletekre vágjuk.

A darált diót a cukorral összekeverjük. A tésztaszeleteket egyenként az olvasztott margarinba mártjuk, majd a diós cukorba forgatjuk, és kikent tepsibe rakjuk. Még 30 percig kelesztjük a tepsiben. A sütőt előmelegítjük, és 170 fokon 25-30 percig sütjük.

A vaníliás pudingport elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és egy kis tejjel, hogy híg legyen. Ezután a maradék tejet felforraljuk, a pudingot beleöntjük, és folyamatos keverés mellett besűrítjük a mártást. Tálaláskor barack szeletekkel kínáljuk.