EGAL-TEAM Kft. | 2017.12.13
Facebook E-mail
/

Hány főre: 4

Elkészítési idő: 40 perc

Nehézségi fokozat: könnyű

Hozzávalók

Csokiöntet:

Piskóta:

Ízesítéshez:

Elkészítés:

Csokiöntet:

Vízgőz felett keverjük krémsűrűségűre a hozzávalókat.

Krém -puding:

A pudingot a megszokott módon készítsük el.

Piskóta:

A tojássárgájákat keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá apránként a sütőporral elkevert lisztet is. Végül a külön tálban habbá vert tojásfehérjét fakanállal, laza mozdulatokkal keverjük hozzá. Felezzük meg a tésztát, az egyik felébe keverjünk kakaót. A kétféle tésztát külön-külön süssük meg (kb 10-12perc).

A megsült piskótalapokat törjük kisebb darabokra, és keverjük össze. Egy tálba először egy réteg piskótát tegyünk, szórjuk rá az aszalt barackot, a darált diót, majd tegyünk rá a vaníliakrémből. Ezután újabb sor következik, amíg az alapanyagok el nem fogynak. A teteje piskóta legyen. Erre szórjunk kakaóport, tegyünk rá tejszínhabot, és locsoljuk meg a csoki öntettel.