EGAL-TEAM Kft. | 2017.12.13
Facebook E-mail
/

Hozzávalók / 4 adag
Tésztához:
20 db oreo keksz
110 g margarin

Krémhez:
250 g mascarpone
250 g tehéntúró
2 ek tejföl
3 db tojás
3 evőkanál finomliszt
4 csapott ek porcukor
1 kávéskanál sütőpor
1 teáskanál vanília aroma

Tetejére:
10 db oreo keksz

Elkészítés:
A tészta:
1.A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
2.20 db Oreo kekszet aprítsunk, zúzzunk porrá, majd keverjük össze az olvasztott margarinnal. Hagyjuk állni őket 4-5 percig.
3.Ha ez letelt, toljuk be 15 percre a sütőbe, ezután vegyük ki, és hagyjuk pár percig hűlni, hogy ne legyen tűzforró, amikor a krém rákerül.

A krém:
1.A sütőt vegyük vissza 150 fokra.
2.A krémhez az összes hozzávalót keverjük össze, majd óvatosan egyengessük el a kekszes alap tetejére.

A teteje:
1.10 db oreo kekszet óvatosan tördeljünk el, és csinosan nyomkodjuk bele a krémbe.
2.Ezután a tortát tegyük a 150 fokos sütőbe, és 30 perc alatt süssük meg, míg a teteje épphogy elkezd sárgulni.