EGAL-TEAM Kft. | 2018.02.23
Facebook E-mail

Működésünk egyik fontos alapértéke az egészségtudatosság, ezért kínálatunkban hangsúlyosan jelennek meg azok az ételek és italok, amelyek egészségünk megőrzését segítik. Ebéd ajánlatunkban mindennap található paleo, fittvega, és wellness/reform étel, melyekre az étlapon külön felhívjuk a figyelmet. Ezenkívül frissen készített grill húsok is elérhetők. A honlapon és a mobil applikáción a kalória- és tápanyagértékek is olvashatók.

Salátabár kínálatunkban télen ugyanúgy megtalálhatóak a friss zöldségek, és az abból készült saláták, mint nyáron, ráadásul szezontól függetlenül változatlan áron.

Kávézó-büfé kínálatunk is tartalmaz egészséges termékeket, mint pl. saját készítésű gyümölcskelyhek, zöldségkehely, 100% gyümölcstartalmú VitaMix italok, hozzáadott cukor nélküli zabsütik, helyben facsart narancslé. Egyedülállóként a munkahelyi vendéglátás piacán paleo süteményeket is árusítunk.

Az elmúlt években végzett vendégfelmérések azt igazolják, hogy az egészségtudatosan táplálkozók száma évről-évre megduplázódik. A szemléletváltozást az is jelzi, hogy az egészséges kínálatunk ételei egyre népszerűbbek.

Könnyebb tájékozódást segítik piktogramjaink, melyekkel külön jelezzük a csípős, a gombát tartalmazó, a hozzáadott tejtermék nélküli, a hozzáadott cukor nélküli, a paleo, a fitt, a vegetáriánus és a wellness/reform ételeket.

Fontosnak tartjuk megjegyezni azonban, hogy a konyháinkban készülő sokszínű választék nem teszi lehetővé, hogy 100% mentességet biztosítsunk bizonyos alapanyagokat illetően. Így ételallergiával küzdők számára nem tudjuk garantálni, hogy ételeink megfelelnek számukra!

Allergén-, koleszterin- és rost tartalom információk