EGAL-TEAM Kft. | 2018.04.21
Facebook E-mail

Az egészségtudatos tápálkozás nem csupán hús-, zsír-, liszt- vagy cukormenetes étrend, hanem jóval összetettebb dolog, amely első lépésként egy átfogó, sokrétű szemléletváltást igényel. Legnagyobb hangsúlyt az egészség megőrzésére vagy helyreállítására helyezzük, ezen kívül a természetes ízek megtartása, friss alapanyagok használata, a jó étvágy megőrzése, valamint új ízek megismerése és megismertetése is fontos számunkra.

A Melódin Éttermek ezeket az elveket felvállalva építette be mindennapi munkájába az egészségtudatos szemléletet. Örömmel segítjük, amennyiben vendégeink táplálkozási szokásaikon változtatni kívánnak, illetve tudatosabbá akarják azt tenni.

Az egészségvonal kínálatunk napi választékát külön táblán tüntetjük fel, táplálkozással kapcsolatos háttérinformációkat is nyújtunk különféle kommunikációs eszközökön keresztül. Az éttermekben kiírt étlapon, honlapunkon és az okos telefonnal elérhető QR kódos felületünkön piktogrammal jelezzük a csípős, a gombát tartalmazó, a tejtermék nélküli, a hozzáadott liszt vagy cukor nélküli, a paleo, a fittvega és wellness/reform ételeket. A honlapon és a mobil applikáción a tápanyagértékek is olvashatók.

Vendégeink folyamatos szemléletváltozását jelzi, hogy a Melódin Éttermek legnépszerűbb finomságai a gazdag választékú salátabár, a színes és friss gyümölcs kelyhek, a saját készítésű házi joghurtjaink és paleo pudingjaink, zabkásáink, gyümölcsleveink, valamint a paleo ételek és cukrász sütemények.

Egyre nagyobb az érdeklődés a növényi alapú tejek iránt is, a MelóCafé-ban a kávék laktózmentes és rizstejes változatban is rendelhetők.

A MelóShop-ban számos glutén- és laktózmentes terméket és egészséges snack választékot kínálunk.