EGAL-TEAM Kft. | 2017.11.22
Facebook E-mail
/

Hozzávalók 2 főre:

Elkészítés:

A csirkecombokhoz a vajat olvasszuk meg, ízesítsük sóval, borssal és a rozmaringgal, majd dörzsöljük be vele a húsokat. Tegyük egy kiolajozott sütőtálba, helyezzük mellé a vékonyra vágott fokhagymaszeleteket és süssük aranybarnára 160 °C fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt.
A céklát és a répát hámozzuk meg, majd vágjuk apró kockákra (kb. 2×2 cm-esekre). A felkockázott zöldségeket tegyük egy lábosba, öntsük fel annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, majd főzzük puhára.
Közben a hajdinát mérjük ki, alaposan mossuk meg, majd kétszeres mennyiségű sós vízben főzzük puhára.
Ha a zöldségek megpuhultak, felét vegyük ki, a visszamaradt zöldségeket pedig pürésítsük le botmixerrel, majd keverjük hozzá a megfőzött hajdinát és az egészben hagyott zöldségeket is.