EGAL-TEAM Kft. | 2017.09.20
Facebook E-mail
/

Hány főre: 4

Elkészítési idő: 80 perc

Nehézségi fokozat: könnyű

Hozzávalók

Elkészítés:

A rizst sós, ételízesítős vízben megfőzzük. A hagymát felkockázzuk, kevés zsiradékon a felkockázott füstölt szalonnával együtt megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a darált húst és puhára pároljuk. A karfiolt rózsáira szedjük, tejes, sós-cukros vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A tejfölbe belekeverünk 1 kanál ételízesítőt. Egy jénaiba rétegezzük a következő sorrendben: karfiol, rizs, hús, karfiol, végül nyakon öntjük az egészet a tejföllel, és betesszük a sütőbe, hogy megpiruljon.