Melódin Receptek
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu
Tejszínes pulykarizottó
Hány főre: 4
Elkészítési idő: 40 perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Hozzávalók
- 25 dkg CSIRKEMELL FILÉ KOCKA
- 2 dl ÉTOLAJ
- 8 g FINOMLISZT
- 2 gerezd FOKHAGYMA
- 60 dkg GOMBA (APRÓ)
- nagy csokor PETREZSELYEM ZÖLD
- 1,5 dl TEJSZÍN (FŐZŐ)
- 10 dkg TRAPPISTA SAJT
- 1 nagy fej VÖRÖSHAGYMA TISZTÍTOTT
- 20 dkg ZÖLDBORSÓ MIRELIT
- 30 dkg FŐTT JÁZMIN RIZS
- 2 dl VÍZ
- 3 dl CSONTLÉ
- CSIPETNYI FEKETE BORS, SÓ, KNORR LEVESKOCKA
Elkészítés:
Olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát és rádobjuk a kockára vágott húsokat, gombát, ezt megdinszteljük.
Majd só, bors, finomliszt, csontlé és tejszín hozzáadásával lassan kiforraljuk, ízesítjük a ragut és végül hozzáadjuk a szép zöldborsót.
Tálalás előtt a ragut összefőzzük a főtt rizzsel (kb. 10 perc a mennyiségtől függ) és petrezselyemzölddel megszórjuk.
Tálalásnál reszelt sajttal megszórjuk!
- Vadas sertésből
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Spenótos mozzarellás lasagne
- Aszalt szilvás szűzpecsenye
- Baconos csirkemell őzgerincformában
- Dubarry szelet
- Mézes-mázos grill oldalas
- Gluténmentes, céklás hajdinarizottó rozmaringos sült csirkecombbal
- Töltött zellergumó
- Fitt csicseriborsó ragu
- Quesadilla con pollo
- Roston sült sertésszűz zöldbors mártással
- Roston sült kacsamell borsos narancsmártással
- Lencsefőzelék
- Tejszínes pulykarizottó
- Portugál szárnyasragu sajtos rizsgombóccal
- Csőben sült csirkemell, ruccolás paradicsommal
- Zelleres borzaska
- Paleo baconos fűszeres csirkemáj, gombával
- Rozmaringos csülök, kapros sztrapacskával
- Roston sült gorgonzolás pulykamell csíkok
- Rakott karfiol
- Mediterrán ragu