EGAL-TEAM Kft. | 2017.11.23
Facebook E-mail
/

Hozzávalók / 1 adag
10 g étcsokoládé
1 teáskanál instant kávé
175 ml forró víz
40 g zabpehely
1 ek chiamag
1 késhegynyi fahéj
0.5 közepes db banán
10 g mandulavaj

Elkészítés:
1.Az étcsoki kockákat és az instant kávéport tegyük egy kis tálba, és öntsünk rá egy kis forró vizet, épp csak annyit, hogy feloldódjon a kávé, a csoki pedig elolvadjon.
2.Keverjük össze a zabpelyhet, chia magot, fahéjat, a felkockázott fél banánt és a csokis-kávés keveréket.
3.Öntsük rá a vizet, keverjük össze, és éjszakára tegyük a hűtőbe.
4.Másnap reggel keverjünk rajta egyet, karikázzunk rá banánt, szórjuk meg csoki darabokkal, és kanalazzunk rá egy kis mandulavajat. Ha túl sűrűnek találjuk, egy kis tejjel hígítsuk.