EGAL-TEAM Kft. | 2017.07.23
Facebook E-mail

A konyhai dolgozó és tálaló munkakör igen összetett feladatok tartalmaz, mivel nemcsak a konyhán kell otthonosan mozogni, hanem a vendégek kiszolgálásában is jeleskedni kell.

Feladatai közé tartozik:

  • Vendégek udvarias kiszolgálása, folyamatos tájékoztatása
  • A vendégek szolgáltatásainkkal kapcsolatos visszajelzéseinek figyelése és továbbítása az üzletvezető fel
  • Kiszolgáló pult folyamatos töltése
  • A séfek, szakácsok munkájának folyamatos támogatása
  • Nyersanyagok, eszközök előkészítéseMunkaterület folyamatos takarítása
  • HACCP rendszer előírásainak megfelelően az eszközök tisztán tartása
  • Részvétel a napi munkafolyamatokban az üzletvezető utasításai szerint

Az ideális jelölt:

  • Vevőorientált, kedves, barátságos személyiség
  • Jól kommunikál a vendégekkel
  • Lelkiismeretesen végzi a munkáját
  • Szorgalmas
  • Önmagára és munkájára egyaránt igényes
  • Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik