EGAL-TEAM Kft. | 2017.07.23
Facebook E-mail
/

Hozzávalók / 4 adag
5 db tojás
300 g joghurt
2 ek majonéz
0.5 citromból nyert citromlé
1 teáskanál mustár
1 ek olívaolaj
1 ek petrezselyem
1 közepes db újhagyma
1 közepes db lila hagyma
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint

Elkészítés:
1.A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd hagyjuk kihűlni, és megpucoljuk őket.
2.A hagymákon és a petrezselymen kívül, mindent összekeverünk egy tálba.
3.A tojásokat felkockázzuk, és hozzákeverjük a joghurtos-majonézhez, majd rászórjuk az apróra vágott petrezselymet, plusz az új- és lila hagymát is. Jól elkeverjük az egészet, és már fogyaszthatjuk is!