EGAL-TEAM Kft. | 2018.04.21
Facebook E-mail

Ételek, technológiák, látványelemek és kiszolgálási technikák folyamatos fejlesztésére 18 éve töretlenül kiemelt figyelmet szentelünk. Versenyképességünk egyik motorja az a szemlélet, amivel az újdonságokat befogadjuk és saját magunkra igazítjuk.

Új receptúrák napi szinten születnek, meglévő kínálatunk elemeit folyamatosan fejlesztjük. Minden évben fókuszba kerül valamilyen termékcsoport. A kávékínálat, a salátabár és a szendvicsek megújítása után a közelmúltban friss gyümölcskelyheink újragondolása történt, melynek eredményeként hazánkban jelenleg egyedülálló termékcsalád került bevezetésre.

Nagy hangsúlyt helyezünk vendégeink véleményére is, akik kimeríthetetlen forrást jelentenek új és jól használható ötletek terén. A közelmúltban bevezetett „TESZTER” programunk keretében önként jelentkező vendégeket kérünk fel próbakóstolásra és a tapasztalatok szöveges összegzésére. Az inkognitóban tesztelők nem csak valós visszajelzést adnak szolgáltatásainkról, hanem a fejlődésünket is támogató remek gondolatokat osztanak meg velünk.