EGAL-TEAM Kft. | 2018.04.21
Facebook E-mail

A Melódin Éttermeket két ambiciózus fiatalember indította el több, mint 20 évvel ezelőtt azzal a céllal, hogy a munkahelyi vendéglátást az akkoriban megszokottnál jóval magasabb színvonalra emeljék, valamint a kiváló minőségű szolgáltatást folyamatosan fejlesszék az aktuális gasztronómiai újdonságok, népszerű trendek figyelembevételével és kreatív alkalmazásával.

A 90-es évekig jellemző menzavilág újragondolásában hamar lelkes követőkre találtak munkatársaink személyében, akik nagy hajlandóságot mutattak feladataik elsajátítására, nyitottak voltak a fejlődésre és a hatékony együttműködésre annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást kapják meg vendégeink. A dolgozók motivált hozzáállása nagy hatást gyakorolt a vezetőkre, így már az alapoknál kialakult az a szemlélet, hogy legfontosabb értéknek a munkatársainkat tekintjük.

A cégvezetők-vezetők-alkalmazottak kapcsolatára a mai napig jellemző a tisztelet és tolerancia, a főnök-beosztott viszony helyett mentoráltak és mentorok közös munkája történik.

A társaság másik meghatározó jellemvonása a csapatszellem, ami az elmúlt idők alatt mindössze annyit változott, hogy nagy csapat lettünk.

Nálunk nincsenek egyéni „hősök”, „felsőbbrendű” vezetők és kiváltságosak. Minden munkatársunk hétköznapi hős, remek csapatjátékos és egyenlő bánásmódban részesül. Fontos döntéseinket közösen hozzuk meg, amit szakmai egyeztetés előz meg.

Ebben a szellemben épült fel a vállalkozás és vált a munkahelyi vendéglátás egyik meghatározó szereplőjévé napjainkban és ez a szellemiség az, amivel munkatársaink nap, mint nap azonosulnak, miközben tevékenységüket végzik.