EGAL-TEAM Kft. | 2017.09.25
Facebook E-mail
/

Hozzávalók / 4 adag
12 dkg krémsajt
12 dkg sajt (márvámy)
12 dkg edami sajt
12 dkg füstölt sajt
7 dl alaplé
0.5 közepes db vöröshagyma
Bors ízlés szerint
0.5 csokor petrezselyem

Elkészítés:
1.Az edami és a füstölt sajtot lereszeljük.
2.A vöröshagymát finomra vágjuk. A vajat megolvasztjuk. Pár perc alatt üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a krémsajtot, és egyszer-kétszer keverjük át.
3.Öntsünk rá egy deci alaplevet, adjuk hozzá a reszelt sajtok egy részét, és morzsoljuk rá a márványsajtot, és várjuk meg, míg felolvad és homogén lesz.
4.Felváltva öntsük hozzá az alaplevet és adjuk hozzá a maradék reszelt sajtot.
5.Forraljuk pár percig, míg az egész teljesen homogén lesz. Borsozzuk meg, majd adjuk hozzá a finomra vágott petrezselymet, és tálaljuk azonnal.