EGAL-TEAM Kft. | 2018.02.18
Facebook E-mail
/

teszter.jpg

„ Édes ” hónapunk keretében most süteményeinket, édes tésztáinkat, poharas desszertjeinket tesztelhetitek!

A Melódin éttermek szolgáltatásairól szeretnénk rendszeresen visszajelzést kapni vendégeinktől, ezért indítottuk el TESZTER programunkat.

Ez alkalommal olyan jelentkezőket várunk, akik vállalják, hogy egy héten keresztül (augusztus 11-15., hétfőtől péntekig) minden nap elfogyasztanak nálunk egyet a süteményeink, édes tésztáink vagy poharas desszertjeink kínálatából, és naponta megosztják velünk tapasztalataikat írásos formában a kiszolgálásról, a várakozási időről, az elfogyasztott ételekről, illetve a szolgáltatásról összességében.

Idejükért és válaszaikért 5 kupon (édes tészta, poharas desszert, sütemény,paleo süti,gyümölcskehely) adunk ajándékba, amit a teszt hét után vehetnek át.

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 6. szerda 

A kiválasztott Tesztereket legkésőbb augusztus 8-ig e-mailben értesítjük.

 A jelentkezés módja: írd meg nekünk az info@melodin.hu –ra, vagy dobd be a Melódin Étterem ötletládájába a nevedet, e-mail címedet, melyik éttermünkben vállalod a tesztelést, és röviden indokold meg, hogy miért téged válasszunk! Az e-mail tárgyaként az alábbi szöveget írd be:

„Jelentkezés TESZTERNEK” 

 A TESZTER vállalja, hogy írása, vagy abból részletek megjelenhetnek a Melómagazinban, vagy a honlapunkon (www.melodin.hu).