EGAL-TEAM Kft. | 2017.11.22
Facebook E-mail
/

szendvics.jpg

 December 2-től új szendvicsekkel találkozhattok éttermeinkben. Több szempontnak is igyekeztünk megfelelni az új termékek bevezetésekor. Mostantól készítünk tejmentes szendvicseket, retro szendvicseket, sőt szendvicstálakat is. Alapanyagaink között olyanokkal is találkozhattok, mint a pur pur, a kornspitz, olivás buci vagy magvas rozskenyér…

 Újdonságaink:

szendvics2.JPG  Kóstold meg új EXTRA SONKÁS  Panini melegszendvicsünket!

Kornspitz:

szendvics3.JPGA croissantról tudjuk, hogy nagyon finom, a kornspitzről pedig, hogy nagyon egészséges. A kettő kombinációjából csak jó sülhet ki! 

Kornspitz: A kornspitz élelmirost tartalma több mint 7%, majdnem olyan magas, mint a teljes kiőrlésű kenyéré. Számos diéta szerves alkotórésze.

Összetevők: búzaliszt, víz, búzatöret, rozstöret, búzakorpa, szójatöret, búzamaláta-őrlemény, lenmag, rozsliszt, élesztő, étkezési só, sütőpor és fűszerek.      A termék glutént és szóját tartalmaz. 

 Kornspitz szendvicseink: Pulykasonkás, Juhtúrós paradicsomos grill, Mozzarellás paradicsom grill, London, Spenótos mozzarellás

 

 Pur pur:

szendvics4.JPG

Nem mindig a húsos szendvicseké a főszerep! December 2-től Mozzarellás - paradicsomos pur pur buci a Melódin éttermek kínálatában

 

Pur pur:  A purpur búza bíbor színezete tipikus külsőt kölcsönöz a kenyérnek, és adja egyben a nevét (purpur=bíbor). A purpur búzát soha nem termesztették nagy mennyiségben, így évszázadokon keresztül is természetesen maradt fent.

A PurPur kenyeret teljes kiőrlésű purpurlisztből és teljes kiőrlésű rozsból állítják elő. Magas értékű összetevői, mint pl. az élelmi rostok és antociánok amiket a purpur búzaszem külső rétege tartalmaz, belekerülnek a PurPur kenyérbe is. Az antocián szolgálja a természetes sejtvédelmet, az  antioxidativ hatású és az ártalmas szabad gyökök lekötésével.

 

Melegszendvicseinket mostantól chabattából készítjük!

szendvics5.JPG

Chabattáink: Rántottás kolbászos, Csirkemell mustáros-majonézes, Clow Slow saláta corn flakeses rántott csirkemellel, Mexikói csirkés

melegszendvicsként: Padlizsánkrémes, Zakuszkás, Sajtos, Sonkás, Extra sonkás

 

 

Chabatta: Az olasz konyha fontos alapkenyere. Jelentése: papucs. Igaz ugyan, hogy fehér lisztből készül, de mind ízben mind formában eltér többi kenyér társától. Előszeretettel készítünk belőle például panninit.

 

 

 Tejmentes szendvicseink:

szendvics6.JPG

Tejmentes szendvicseknél tejmentes margarint használunk a hagyományos margarin helyett, és tejtartalmú alapanyagokat nem használunk fel. A termékek laktóz mentességét azonban nem tudjuk garantálni.

 

 

Tejmentes termékeink: Kornspitz magos London, paprikás szalámis rozsos kifli, chabattáink, pulykasonkás olivás buci, zakuszkás magvas rozskenyér, tormás-tarjás kovászolt stangli, kolbászos rántottás kovászolt buci, rántott húsos bécsi cipó

Tejmentes szendvicseinket kék matricával jelöljük a csomagoláson!

szendvics7.jpg

Retro szendvicseink:

szendvics8.JPGKenőmájas, párizsis

Szendvicstálaink:

szendvics9.JPG

Magvas rozskenyér Mascarponés túrókrémmel

Magvas rozskenyér Zakuszkával