EGAL-TEAM Kft. | 2018.03.20
Facebook E-mail
/

fifa.jpg

Az idei június egyik legfontosabb eseménye a Brazíliai Futball Világbajnokság. A foci láz aMelódin Éttermeket is megfertőzte, totó és a VB-n résztvevő országok ételeinek formájában. Játssz velünk napi tippjeid leadásával és a nemzeti különlegességek megkóstolásával!

A világbajnokság ideje alatt minden munkanapon kiválasztunk egy mérkőzést. A meccset játszó két ország nevét krétatáblán olvashatjátok, nemzeti ételkülönlegességüket pedig megkóstolhatjátok ebédkor, a napi étlapon az összecsapásoknak megfelelően 2 nemzeti fogás szerepel majd. A foci világeseményt tippelős játékunkkal is nyomon követheted, amennyiben a pénztárbizonylatod hátoldalán leadhatod tippedet az aznapi meccsre (---):

1 – az elsőként megjelenített csapat nyer

2 – a másodikként megjelenített csapat nyer

x – döntetlen

A bizonylaton tüntesd fel a nevedet és e-mail címedet, az alapján értesítjük a nyerteseket.

Ezután dobd be a tippedet az étteremben elhelyezett ötletládába!

 

A következő munkanap reggelén az első vendég fogja kihúzni az előző nap nyertesét. Nyertes szelvényen csak helyes tipp lehet, így a húzás az első helyes tippig tart. Ha a blokkon nem az előző napi dátum szerepel, a tipp érvénytelen.

A nyertes szelvényen olvasható tippelő jutalma egy általunk kibocsátott 1000,- Ft értékűMelódin utalvány, ami az üzletünkben bármilyen termékre levásárolható.

Amennyiben a blokkon a napi VB ajánlat egyik fogása szerepel, a nyeremény utalvány értékemegduplázódik!

A nyertesnek e-mailben küldünk értesítést, aki a Melódin utalványt az üzletvezetőtől veheti át személyi igazolvány felmutatása ellenében.

 

FŐNYEREMÉNY

A játék a napi tippeléssel nem ér véget! A játékban résztvevő összes blokk – a tipp dátumától és helyességétől függetlenül- átkerül egy nagy gyűjtőládába.

A VB döntő utáni első munkanapon – 2014. július 14-én hétfőn az első vendég feladata lesz kihúzni az összes tippszelvény közül azt az egyet, amelynek szerencsés tulajdonosa megnyeri az étteremben kihelyezett 2014 FIFA emblémás ajándékcsomagot.

Sok sikert, izgalmas játékot és jó szurkolást kíván a Melódin csapat!