EGAL-TEAM Kft. | 2018.04.21
Facebook E-mail
/
Megérkezett az idei friss zakuszka az éttermekbe. A korábbi évek hagyományai szerint a jól bevált székelyföldi receptúrát használtuk. A zakuszka mellett két új zöldségkrémet is készítettünk, tartósítószerek használatát mellőzve, hagyományos dunsztolással tettük el télire. Megtalálod a MelóShop polcokon és a salátabárban.

ZAKUSZKA:

A nyár végi zöldségekből készített krémnek rengeteg változata ismert és felhasználása is igen sokrétű. Legtöbb esetben pástétomként használják, és kenyérre kenve fogyasztják, de szószként húsok mellé, illetve raguk és egyéb ételek ízesítőjeként, sőt pizzaszószként is tökéletesen megállja a helyét.

AJVÁR:

A vegák tatárbifsztekének is nevezik ezt az egészséges finomságot. Főként húsok, levesek, mártások vagy salátaöntetek ízesítésére kiváló. A paprikakrém tökéletes hamburgerbe, húspogácsákhoz, a pljeskavica és csevapcsicsa sütések, meg úgy általában a kerti grillezések elmaradhatatlan kelléke.

CÉKLÁS CHILI LEKVÁR:

Egyedi, új fejlesztésű házi termékünket chutney-k, hagymalekvárok ízesítéséhez ajánljuk, erőteljes csípős karaktere majonézzel vagy tejtermékekkel lazítva is egyedi, intenzív ízvilágot ad a sült húsoknak. Vigyázat! Önmagában rendkívül csípős!