EGAL-TEAM Kft. | 2018.02.20
Facebook E-mail
/

Rizs italaink ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó natúr ízű, rizs alapú italok, amelyek kiváló alternatívái az állati eredetű valamint szója alapú tejtermékeknek. A termékek egyedülálló, szabadalmaztatott gyártási folyamatban készülnek.

Összetevők: hegyi forrásvíz**, olasz rizs* (17%), hidegen sajtolt napraforgó* és pórsáfrány olaj*, tengeri só.

Felhasználási javaslat: Ajánljuk kávéhoz, teához, müzlihez, turmixhoz vagy akár sütéshez, főzéshez is. Hidegen és melegen egyaránt kitűnő ízű.

A rizs italokat vaníliás, mandulás és kakaós ízben is megkóstolhatjátok.

A rizs a világ legfontosabb gabonája, és amint az köztudott, az olasz rizs a legjobbak egyike

Ezért készülnek a The Bridge termékei csak teljes kiőrlésű olasz rizsből, melyek ellenőrzött és minősített – vetésforgót alkalmazó – organikus gazdálkodásokból származnak.

A teljes kiőrlés a rizs esetében rendkívül fontos, mert így megőrizhető az erre a gabonára oly jellemző ásványi sók és értékes anyagok nagy része.

Bio zab ital

A zab rendkívül sokoldalú és tápláló növény. Széles tápanyag tartalma miatt igen jelentős egészségtani szerepet tölt be az élelmiszerek között. Kiváló energiaforrás, leghasznosabb formában tartalmazza a létfontosságú fehérjeépítő anyagokat és sokoldalú gyógyhatással is bír. Az emésztésre, szívre, idegrendszerre gyakorolt kedvező hatásai jól ismertek.