EGAL-TEAM Kft. | 2017.09.25
Facebook E-mail

A rendezvényes felszolgáló munkakörhöz partnereink székházában tartott megbeszélések, tárgyalások, céges rendezvények és konferenciák catering ellátásával kapcsolatos teendők tartoznak.

Feladatai közé tartozik:

  • Catering megrendelések - bekészítések, felszolgálások, kávéztatás - számontartása, előkészítése és az ellátás lebonyolítása
  • Partnerkapcsolatok ápolása, viselkedéssel és megjelenéssel a cég és az üzlet megfelelő képviselete
  • Rendszeres és időszakos leltározásban aktív közreműködés
  • Vendégek kiszolgálása, folyamatos tájékoztatása
  • A vendégek étteremről és büféről szóló visszajelzéseinek figyelése és továbbítása az üzletvezető felé
  • Részvétel a napi munkafolyamatokban az üzletvezető utasításai szerint

Az ideális jelölt:

  • Érettségizett és/ vagy vendéglátóipari végzettséggel rendelkezik
  • Vevőorientált, kedves személyiség
  • Az üzleti élet viselkedési kultúrájának figyelembevételével kifogástalan udvariassággal kommunikál a vendégekkel és a megrendelőkkel.
  • Önmagára és munkájára egyaránt igényes, megjelenése munkájából adódóan kifogástalan.
  • Munkáját pontosan és lelkiismeretesen végzi
  • Aktív angol nyelvtudással rendelkezik