EGAL-TEAM Kft. | 2017.09.25
Facebook E-mail

A szakácsok feladatai éttermeinkben változatosak és sokrétűek, amihez folyamatos segítséget nyújtanak oktatóink, hogy a szakmai fejlődés biztosítva legyen.

Feladatai közé tartozik:

  • Az étlap, a menü, a napi ajánlat ételeinek az egységesített receptúrák szerinti elkészítése a lehető legnagyobb gondossággal
  • Ételek ízesítése, tárolása, adagolása
  • A gondjaira bízott alapanyagok szakszerű kezelése, tárolása, takarékos felhasználása
  • A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése)
  • HACCP rendszer előírásainak megfelelően az eszközök tisztán tartása
  • A munkakörhöz kapcsolódó szükséges dokumentumok vezetése
  • A konyhai üzemrész rendjének, tisztaságának fenntartásaRészvétel a napi munkafolyamatokban az üzletvezető utasítása szerint

Az ideális jelölt:

  • Középfokú szakképesítéssel rendelkezik
  • Jó a szervező készsége
  • Legalább 5 év munkatapasztalata van
  • Önmagára és munkájára egyaránt igényes
  • Pontos, precíz és lelkiismeretes munkavégzés jellemzi