EGAL-TEAM Kft. | 2018.04.21
Facebook E-mail

A rendelés menete
A rendelés kizárólag online adható le honlapunkon keresztül (www.melodin.hu/tortarendeles). A rendelés egyszeri ingyenes regisztrációhoz kötött, melyben a kiszállítás helyszíne is kiválasztásra kerül. A regisztrációt követően a rendeléshez lépjen be a regisztráció során megadott adatokkal.
1. Válassza ki a kért tortát a tortafajták közül.
2. Válassza ki a torta méretét, ízesítését az adatlapon.
3. Válassza ki a torta díszítését és a kiegészítőket.
4. Küldje el a megrendelést.
5. Fizesse ki a rendelés összegét online.
6. A visszaigazoló e-maillel vegye át a tortát a kiválasztott helyszínen nyitva tartási időben.

Rendelési és leadási határidők

Rendelést munkanapokon 24.00 óráig tudunk elfogadni. A kiszállítást 2 munkanapon belül teljesítjük a fenti menetrend szerint. A hétvégén leadott rendelések kedden kerülnek kiszállításra. A rendelésekről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, ha ez a levél nem érkezik meg a megrendelést követő 60 percen belül, kérjük, ellenőrizze a regisztráció során megadott e-mail címet, vagy jelezze az ügyfélszolgálaton (cukraszat(kukac)melodin.hu). Az ügyfélszolgálat munkanapokon 7.30 és 16.00 óra között érhető el.
A megrendelés a visszaigazoló e-mail érkezésétől számítva elfogadottnak tekinthető. Visszaigazoló e-mail hiányában a teljesítés elutasítására a jogot fenntartjuk.

Módosítási és lemondási feltételek
A rendelési határidő lejárta és az online kifizetés előtt honlapunkon a rendelés szabadon módosítható. Tekintettel a gyártási folyamatra, a fenti határidőn és a kifizetésen túl módosítást és lemondást nem áll módunkban elfogadni.

Kiszállítás
A rendeléseket 2 munkanapon belül teljesítjük. A kiszállítás étteremhálózatunk egységeibe történik, ahol a tortát a rendelést visszaigazoló dokumentummal lehet személyesen átvenni nyitva tartási időben. Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy zártkörű éttermeinkbe a bejutás csak dolgozói belépőkártyával lehetséges, emiatt rendeléskor a kiszállítás helyszínét körültekintően válasszák meg! Nyitott éttermeinkben az átvétel nem korlátozott.

Szállítási feltételek
A megrendelt és kifizetett termékeket a kiválasztott kiszállítási helyszínen, a visszaigazolt kiszállítási napon a nyitva tartási időben bármikor át lehet venni. Amennyiben a kiszállított torta személyes átvétele akadályba ütközik, a helyszínen hagyott terméket szavatossági időn belül hűtve tároljuk.

Fizetési feltételek:
A rendelési oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, a csomagolás és a kiszállítás díját.
A rendelés kiszállításának feltétele a megrendelés végösszegének online kifizetése honlapunkon keresztül.
A kifizetett összegre vonatkozó nyugtát a termékekhez mellékeljük.

Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
SZÉP kártya: OTP, K&H, MKB

A termékekről és eltarthatóságukról:
A torták 8 szeletes (17cm átmérőjű), 12 szeletes (20 cm átmérőjű) és 16 szeletes (23 cm átmérőjű) méretekben rendelhetők.
A torták kiszállítása hűtött thermo tárolóedényben, kartondobozolva történik, az előírásoknak megfelelő hőmérsékleten. Kérjük a megrendelőket, hogy az átvételt követően a termékeket fogyasztásig hűtve tárolják!
A termékek szavatossági ideje a kiszállítás napját követő 2.nap.


Gyümölcsből, diófélékből készült termékeink nyomokban magot, héjat tartalmazhatnak.


Termékeink gluténtartalmú terméket, tejterméket, tojást, dió- és mogyoróféléket, szóját, szezámmagot és egyéb allergéneket tartalmazó alapanyagot felhasználó üzemben készülnek. Diagnosztizált lisztérzékenység, táplálékallergia és intolerancia esetén saját felelősségre rendeljen.