EGAL-TEAM Kft. | 2017.07.23
Facebook E-mail

Munkahelyi étterem és büfé vagy kávézó üzletek vezetésével kapcsolatos teendők ellátása az alábbiak szerint:

Feladatai közé tartozik:

  • Rábízott üzleti egység gazdaságos irányítása
  • Az étterem törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése
  • Kalkulációk, kimutatások készítése, adminisztrációs feladatok ellátása
  • Nyersanyag gazdálkodás
  • Megrendelések lebonyolítása
  • Kínálat tervezése, kialakítása
  • Pénz megőrzés, elszámolás
  • Részvétel a vendégek kiszolgálásában, ételek, italok elkészítésében
  • Személyzet munkájának irányítása, ellenőrzése
  • Munkabeosztás megszervezése
  • A vendégek szolgáltatásainkkal kapcsolatos visszajelzéseinek figyelése és az információk továbbítása a cégvezetés felé.
  • Vendégkapcsolatok kiépítése és ápolása

Az ideális jelölt:

  • Szakirányú végzettséggel rendelkezik
  • Több éves étteremi vendéglátásban szerzett tapasztalattal bír
  • Gazdálkodási szemlélettel rendelkezik
  • Kiválóan kommunikál a vendégekkel és a partnerekkel
  • Jól megtalálja a hangot a beosztottjaival, képes ösztönözni őket
  • Munkáját önállóan, pontosan és lelkiismeretesen végzi
  • Gördülékenyen kezeli a váratlan helyzeteket, egyszerre több dologra is tud figyelni, több dolgot is tud egyszerre menedzselni
  • Az üzleti élet viselkedési kultúrájának figyelembevételével kifogástalan udvariassággal kommunikál a vendégekkel és a megrendelőkkel.
  • Angol nyelvismeret előny
  • Vezetésben, kisebb csapat irányításában szerzett gyakorlat előny